KAHRAMANMARAŞ / PAZARCIK - Karagöl Ortaokulu

Nis

Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunu düşünerek, ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Mrt

İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan, bağımsız bir ülkenin onurlu bireyleri olarak her zaman ve her yerde coşkuyla okuduğumuz İstiklal Marşı’mızın 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından bağımsızlık sembolümüz olarak kabul edilişinin 103. yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Mrt

Çocuklarımızın interneti daha güvenli kullanabilmesi için velilere büyük görev düşmektedir.

-Bilgi sahibi olun
-İlgili olun
-Ortak kullanım alanları oluşturun
-Güvenlik tedbirleri alın
-Bilinçli hareket edin
-Çocuğunuzun ekranı siz olun

Ekm

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere armağan ettiği Cumhuriyetimizin 100. yılını öğretmen, öğrenci ve velilerimizle birlikte coşkuyla kutladık.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı ilk deneme sınavımızı gerçekleştirdik.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı ilk yangın tatbikatımızı öğretmenlerimizin tüm sınıfları bilgilendirmesi ve uyumlu çalışması sayesinde gerçekleştirdik.

Eyl

Okulumuz taşımalı servis araçlarının denetimi jandarma personelleri ile birlikte yapıldı. Yapılan denetlemede eksikleri bulunan araçlara gerekli bilgilendirme ve uyarılar yapılarak tutanakları hazırlandı.

May

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Nehir Hacıbebekoğlu " Bilişim Haftası" ile ilgili pano hazırladı.

May

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' nın 102. yılı coşkuyla kutlandı. Türkçe Öğretmenimiz Yunus Emre Çermik, Beden Eğitimi öğretmenimiz Gülçin Özkorkmaz ve anasınıfı öğretmenimiz Hilal Karakaya' nın katkılarıyla , yarışmalar düzenlendi. Yapılan yarışmalar sonucunda yumurta taşıma oyununu 5-A sınıfından Zeynep Zelal, çuval yarışmasını 8-A sınıfından Kenan B. ,halat çekme yarışmasını da 7-A sınıfı kazanmıştır. Anasınıfı öğrencilerimiz de gösteri düzenlemiştir.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

6-A sınıf panosu sınıf öğretmenleri Büşra DURAK tarafından güncellenmiştir.

Eyl

19 Eylül Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e '' Gazi'' ünvanının verilmesinin 100. yıl dönümü. Bağımsızlık uğruna mücadele ederek ''Gazi'' ünvanı alan tüm gazilerimize saygılarımızı sunuyoruz.